Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Civas-opleidingen

Hoe begeleid je stagiaires?

Ben je een bedrijf wat pas sinds kort stagiaires aanneemt? Dan zal het vaak even uitvogelen zijn wat er allemaal bij zo'n begeleiding komt kijken. Wij hebben daarom informatie verzameld die jou als nieuw stagebedrijf helpt om stagiaires op een goede gestructureerde manier te kunnen begeleiden. Je leest hier daarom stap voor stap wat je tijdens de stageperiode allemaal als bedrijf moet doen voor de stagiaires en welke aspecten er altijd terug zullen komen in het lopen van een stage.

Een erkend leerbedrijf worden

Wil je liever een erkend leerbedrijf worden? Dan ben je hier bij MBO Stageplaatsen ook aan het juiste adres. Wij geven je namelijk alle informatie die nodig is om een erkend leerbedrijf te worden. Denk hierbij aan de uitleg over de soorten leerbedrijven, maar ook hoe jij als bedrijf de nodige certificaten kunt bemachtigen om zo ook erkend te worden als leerbedrijf. Op deze manier zullen scholen dus sneller in contact met jou komen omdat diverse BBL opleidingen deze leerbedrijven nodig hebben om de studie te kunnen doorlopen. Tevens wordt er ook uitgelegd dat er diverse kenniscentra zijn waarbij jij certificaten kunt behalen voor je bedrijf.