Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Civas-opleidingen

Een stage in het buitenland

Wil jij graag een stage in het buitenland lopen of is dit verplicht vanuit je opleiding? Dan komt hier nogal wat bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van je stage, de financiële aspecten, je verzekeringen maar ook de huisvesting is dan iets waar je rekening mee moet houden. Wij leggen je daarom stap voor stap uit waar jij rekening mee moet houden wanneer je een stage in het buitenland wilt gaan volgen en op welke manier jij alles goed geregeld zult hebben!

Het vinden van een stageplaats

Het vinden van een goede stageplaats is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk het een en ander doen voordat jij een stageplaats gevonden hebt. Daarna moet jij ook nog tussen alle andere stagiaires uitblinken zodat het bedrijf ook in de gaten heeft dat jij zeer enthousiast bent en dat je geschikt bent voor hen. Om dit te kunnen vervullen, geven wij een aantal tips en adviezen die je op kunt volgen om dit proces te vergemakkelijken. Zo zul jij goed voorbereid aan je stageperiode beginnen waarbij je alles goed geregeld hebt. Ook leggen wij uit via welke wegen jij een goede stage kunt vinden!