MBO Stageplaatsen.nl

“DE ONLINE STAGEBANK VOOR MBO STUDENTEN EN BEDRIJVEN”

MBO Studenten, stagebank, stageplaatsen

Welkom op MBO Stageplaatsen.nl

Zoek, vind en word gevonden via MBO Stageplaatsen.nl, de stagewebsite voor MBO studenten!

MBO Stageplaatsen.nl is dé stagewebsite speciaal voor MBO studenten die op zoek zijn naar een stage (BPV) of leerwerkplek bij een erkend leerbedrijf. Of je nu een leerbaan in de elektrotechniek, ICT of retail branche zoekt, of een secretariële stage bij een internationale groothandel, op MBO Stageplaatsen.nl kan je jouw stage of leerbaan vinden én direct online solliciteren. In iedere branche, op ieder niveau. Zo zorg je ervoor dat jouw zaken geregeld zijn!

In de stagebank vind je alleen vacatures van erkende leerbedrijven. Je hoeft dus niet meer te controleren of een bedrijf wel goedgekeurd is door een kenniscentrum. Dit scheelt je weer een hoop tijd en moeite.

Na je aanmelding kun je direct online solliciteren op elke stage of BBL vacature die je maar wilt. MBO Stageplaatsen.nl heeft dagelijks nieuwe stages en BBL in de stagebank, ook in jouw regio! Heb je nu nog geen vacature nodig maar binnenkort wel? Meld je dan nu aan en vul je profiel in. Zo ontvang jij altijd als eerste de nieuwste geschikte stages en BBL vacatures in je mailbox!

Bovendien maak je kans op één van de 10 Sunday’s Kadobonnen ter waarde van € 20,00 die wij wekelijks verloten onder de nieuwe aanmeldingen. Zo ga je ook nog eens met een mooi kleurtje solliciteren!

Ben je op zoek naar tips over solliciteren? Kijk dan eens bij sollicitatie tips. Hier vind je goede informatie en tips over het schrijven van een goede sollicitatiebrief, het opstellen van een C.V. (Curriculum Vitae) en het voeren van een sollicitatiebrief. Meer tips of advies over je sollicitatiebrief nodig? Mail ons dan, we helpen je graag!

© copyright MBO Stageplaatsen.nl | links | Ontwerp door Imade